lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen herkullisin kattaus on tässä

Yhteistyössä Amor.fi

Kuten viime viikolla kerroin, sain Amor.fi-mielihyväyrityksestä testattavaksi ison kasan seksileluja ja muita välineitä nautinnollisiin hetkiin. Pääsiäisenä yleensä maistuu mämmi ja lammaspaisti, mutta tässä olisi astetta makoisampi vaihtoehto pääsiäisaterialle: kolmen ruokalajin illallismenu, jonka alkuruoka sopii maltillisille nautiskelijoille, pääruoka hieman villimmille tapauksille ja jälkiruoka asiaan paneutuneemmille seksihurjastelijoillekin. Postauksen lopusta löytyy aiheeseen liittyvä arvonta sekä alennuskoodi, joten nyt kannattaa lukea ruokalista loppuun asti!

Kurkkaa tästä edellinen postaukseni, jossa esittelin kaikki testiin saamani tuotteet videolla sekä arvioin kaksi ensimmäistä.

Alkupalat: Dona hierontaöljyt vaniljan, suklaan ja mansikan tuoksuisina sekä Shunga hierontakynttilä vihreän teen ja päärynän aromeilla varustettuna

Hieronta on mukavan helposti lähestyttävä tapa nauttia läheisyydestä ja kosketuksesta, eikä sen tarvitse aina johtaa seksiin, vaikka helpostihan se siihenkin lipsahtaa. Hierontaöljy on simppeli tapa saada hieronnasta tavallistakin mukavampaa, koska sen avulla kädet liukuvat vartalolla kitkattomasti eivätkä kovemmatkaan otteet hierrä ihoa rikki. Testiin saamissani Donan hierontaöljyissä on jokaisessa huumaava jäätelöstä muistuttavat tuoksu, joista on mahdotonta valita suosikkia, ja parhaiten ne toimivatkin herkkutrio-jätskin tapaan samassa paketissa. Tuoksu oli jokaisessa tosi autenttinen, ei yhtään keinotekoisen oloinen, vaan olisin melkein voinut kaataa vaniljantuoksuisesta pullosta kastikkeen omenapiirakan päälle ja syödä sen tyytyväisenä. Öljyt imeytyivät ihoon varsin nopeasti, niistä ei jäänyt tahmainen tai rasvainen fiilis vaan ne jättivät ihon pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Ehdottomasti jatkoon.

Hieman jännitystä hierontasessioon toi Shungan hierontakynttilä, jollaisesta en ollut aiemmin edes kuullut. Herkullisen tuoksuinen kynttilä sytytettiin ensin palamaan ja odoteltiin parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen kynttilän keskelle oli sulanut yhden ihmisen hierontatarpeisiin sopivasti öljyä. Syntynyt öljy ei ollut mitenkään polttavan kuumaa vaan enemmänkin lämmintä, mutta sen kaataminen selän päälle tuntui silti kihelmöivän jännittävältä. Jännityselementin voi halutessaan myös skipata kaatamalla öljyn ensin kämmenille ja hieromalla iholle vasta sen jälkeen. Öljy jätti iholle hieman saippuamaisen tahmaisen kerroksen, joka oli session jälkeen pakko pestä pois, vaikka päärynäjäätelöä muistuttavan tuoksun olisi mielellään jättänytkin iholle. Kokonaisuutena kynttilän pistesaldo jää ehdottomasti plussan puolelle, ihan jo senkin takia, että se palveli ennen varsinaista käyttötarkoitustaan kivana tunnelmanluojana.





Pääruoka: System Jo Organic Love- liukuvoide sekä System Jo Gelato-liukuvoidesarjan makuliukkarit Salted Caramel, Hazelnut Espresso & Tiramisu

Liukkarit ovat yksi aliarvostetuin seksiväline, joiden käyttöä suosittelen ihan jokaiselle riippumatta siitä, "tarvitseeko" sitä vai ei. Kuka nyt voisi olla tarvitsematta lisänautintoa? Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat käteviä kavereita melkein millaisessa seksissä tahansa, ja nämä nimenomaiset tuotteet ovat parabeenittomia, ph-tasapainotettuja, vegaanisia ja 100% lateksiturvallisia. Voiko tällaisista muka kieltäytyä?

Tässä toteutuu samalla yksi lapsuuden unelmista, eli pääruuaksi tarjoillaan herkullisia jälkkäreitä! Vaikka yleensä olenkin sitä mieltä, että seksistä ja ruuasta on parempi nauttia erikseen, ovat tällaiset täyteläiset makeat jälkkärimaut aika sensuelleja eivätkä ollenkaan liian ruokamaisia (kuten esimerkiksi salmiakinmakuiset kortsut, en suosittele kenellekään, aivan järkyttävä turn-off, kerron tarinan niistä joskus myöhemmin). Gelato-sarjan liukkarit olivat omaan makuuni hitusen liian makeita, mutta maut olivat kuitenkin aitoja ja maistuivat siltä miltä pitikin. Esimerkiksi Salted Caramel oli kuin kinuskikastiketta, johon olisi vaan lorahtanut pikkuisen liikaa sokeria. Vaniljanmakuisessa Organic Love-luomuversiossa maku oli hillitympi, mutta makeahko siinäkin. Tuotteet tuntuivat riittoisilta, eli herkuista saa nauttia halutessaan pitkäänkin, jos ei ihan hulluna läträä.

Maustetut liukkarit eivät ehkä ole omiin tai parisuhteeni tarpeisiin välttämättömiä, mutta eihän niitä ole pakko suuhun laittaa vaan voi käyttää ihan perus liukkarina vaan, ja bonuksena saa herkullisen tuoksun. Tuskin siis jäävät käyttämättä nämäkään, varsinkaan tuo Organic Love-yksilö, joka miellytti omia makuhermojani eniten. Mielellään sitä myös laittaa limakalvoilleen sellaista tuotetta, jonka ainesosista 95% on orgaanisiksi sertifioituja. 





Jälkiruokatarjoilu koostuukin tällä kertaa hieman erikoisemmista tuotteista, joita ei ihan joka keittiöstä tai makuuhuoneesta löydy. Naisille suunnattu kiihotusöljy lupaa lisätä herkkyyttä, kostumista ja verenkierron kiihtymistä ja mahdollisesti voimistaa ja helpottaa orgasmeja. Miehille tarkoitetun Power Glide-voiteen taas pitäisi lisätä herkkyyttä ja voimistaa verenkiertoa peniksen alueella, saada penis tuntumaan kovemmalta ja paksummalta lisääntyneen verenkierron ansiosta sekä aiheuttaa erilaisia kihelmöiviä ja värähteleviä tuntemuksia. Jälkiruoka ei ehkä ole päivän tärkein ateria, mutta tässä tapauksessa ehdottomasti se kiinnostavin!

Kiihotusöljyn kanssa innostuin heti alkuun vähän liikaa, sillä öljyä neuvotaan laittamaan klitoriksen päälle yhden tai kahden tipan verran, mutta tipat näyttivät niin kovin pieniltä, niin laitoin sitten vielä kolmannen. Tunsin vaikutukset miltei välittömästi, ensin hieman kihelmöintiä, joka pian muuttui lämmöntunteen kautta suorastaan pieneksi poltteluksi. Tunne ei ollut epämiellyttävä, mutta tarkoituksenmukaisempi se oli todennäköisesti ollut jos olisin laittanut öljyä hieman vähemmän. Mitään varsinaista kiihottumista tuote ei aiheuttanut, se tuli ihan minusta itsestäni, mutta kosteutta piisasi kyllä normaalia enemmän. Ja se on aika hyvin, koska en normaalistikaan ole varsinaisesti mikään Saharan autiomaa: normaalitilanne on ehkä tyyppiä Amazonin sademetsä, mutta öljyn kera meininki muistutti jossain määrin vuoden 2004 kohtalokasta tsunamia. Orgasmin voimakkuudessa en huomannut eroa, mutta en siitä juurikaan yllättynyt, koska uudet lelut olivat pitäneet minut niin kiireisenä että paikat alkoivat olla aika hellinä eikä paukkuja mihinkään tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin yksinkertaisesti ollut enää. Öljyä jäi onneksi jäljelle vielä, joten parin päivän levon jälkeen voin ottaa uusintakierroksen ja katsoa, minkälaiset ilotulitukset saan ammuttua ilmoille.

Suosittelen öljyä ehdottomasti limakalvojen kuivuudesta kärsiville. Kumppaninne joutuvat todennäköisesti ostamaan sukelluspuvun tai vähintäänkin surffilaudan, mutta parempi överit kuin vajarit, kuten kuuluisa sanonta kuuluu.

Power Glide oli sen sijaan hienoinen pettymys. Tuote ei poikaystäväni mielestä aiheuttanut oikeastaan muita tuntemuksia kuin viileän, mentholimaisen tunteen, joka tuotetta lisättäessä muuttui kuumotukseksi. Hän kuvaili tunnetta vähän kuin kylmyyden ja kuumuuden taisteluksi, joka oli tuntemuksena tavallaan jännittävä, mutta ei oikeastaan kiihottava. Mitään sen kummempia vaikutuksia emme havainneet, jollei lasketa pientä kihelmöintiä, jonka tunsin omassa kädessäni jolla olin tuotetta levittänyt. Ei siis tehnyt kovin suurta vaikutusta, mutta nämä jutut ovat kuitenkin tosi yksilöllisiä, joten varmasti joku toinen voisi saada tuotteesta enemmän iloa.




Jos tämän postauksen tuotteet herättivät (ruoka)halusi, voit tilata jonkun niistä tai mitä tahansa muuta Amorin valikoimista itsellesi tavallista edullisempaan hintaan, sillä koodilla teekutsut saa -20% kaikista tuotteista huhtikuun loppuun saakka. Mun blogin eka alekoodi, jee! Klikkaa shoppailemaan Amorin sivuille tästä.

Blogin Instagramissa on myös käynnissä arvonta, josta voi voittaa omakseen aiemmassa postauksessa esittelemäni Vibe Therapyn Pink Bunny-vibraattorin sekä tuolla ylempänä esiintyvän Jo System Natural Love-liukkarin. Ottakaa Instassa seurantaan @teekutsuillablogi sekä @amor.fi ja käykää tykkäämässä arvontakuvasta, joka on feedissäni toisiksi uusimpana, niin pääsette mukaan arvontaan! Voittaja arvotaan pääsiäisen jälkeen tiistaina 3.4.

Munaisaa pääsiäistä kaikille pääsiäispanopupuille siellä ruudun toiselle puolella! <3

Ei kommentteja: