maanantai 2. marraskuuta 2015

Yes woman

Facebookissa leviää Spontaani marraskuu-tapahtuma, ja päätin pistää elämää vähän jännemmäksi ja ottaa haasteen vastaan. Spontaanin marraskuun ajatuksena on tapahtuman järjestäjän mukaan "kannustaa rikkomaan rutiineja, tarttumaan tuumasta toimeen ja sanomaan KYLLÄ sekä pyrkiä automatisoimaan nämä osaksi käytöstämme, jotta vastaisuudessa osaisimme yhä paremmin nauttia elämämme eteen tuomista mahdollisuuksista — olla spontaaneja." Kuulostaa mielestäni erittäin hyvältä, eikö?



Olen aika spontaani ihminen muutenkin, ainakin välillä, mutta toisinaan tulee sorruttua sellaiseen omalla mukavuusalueella hiippailemiseen. Siitä haluaisin nyt päästä eroon ja sen vuoksi olenkin päättänyt, että marraskuun ajan vastaukseni kaikkeen on kyllä. No okei, pankkia en lähde ryöstämään ja haluaisin säilyttää asuntoni ja työpaikkani vielä joulukuullekin, mutta muuten olen avoin kaikenlaisille ehdotuksille. Tarkoitus on yrittää myös päästää irti joistakin aika tiukkaan iskostuneista periaatteistani, jotta selviää ovatko ne edelleen sellaisia joista kannattaa pitää kiinni vai kenties vanhentuneita juttuja jotka voisi jo unohtaa.




Aloitin joon sanomisen harjoittelun jo tänä viikonloppuna, vaikka olinkin valmistautunut hulluimpien ehdotusten kohdalla perustelemaan kieltäytymistä lokakuulla. Mistään en kuitenkaan kieltäytynyt ja seurauksena oli torstaista eteenpäin mahtavia juttuja toisensa perään, ei ole hetkeen ollutkaan näin hauskaa viikonloppua! Ja nyt oli sentään vasta lokakuu, en edes malta odottaa mitä kaikkea tuleva kuukausi tuo tullessaan. Tiedän että luvassa on ainakin paljon bileitä, mikäs sen parempi paikka sanoa kyllä. Näin maanantaina on hiukkasen väsynyt olo, mutta fiiis on hyvä ja sellainen, että tuli niin sanotusti nollattua kunnolla. Tästä on erittäin hyvä lähteä uuteen viikkoon ja kuukauteen spontaaneissa tunnelmissa.

Ei kommentteja: